Готель «Джерело»

Готель Джерело, Готель Джерело Генічеська Гірка, приватний сектор Генічеська Горка, Генгорка приватний сектор, Генгорка Готель Джерело, відпочинок на Арабатській стрільці, Генгірка Арабатська стрілка, Генічеська Гірка Арабатска стрілка

Відпочинок на Арабатскій стрілці Генгірка Готель Джерело

ЛАСКАВО ПРОСИМО ДО ГОТЕЛЮ «ДЖЕРЕЛО»

 Додаткова інформація та бронювання номерів за телефонами:

+38 – 095-310-51-11
+38 – 097-113-68-61

 Готель Джерело розташований у живописному місці с. Генічеська Гірка на Арабатській косі. Найкрасивіше місце трудно собі уявити. З одного боку від готелю розлилися мальовничі озера та протоки Сивашу, а з іншого чуєш прибій теплого Азовського моря.

Безпосередньо біля готелю здійснює свою лікуванну діяльність Водолікарня «Гаряче джерело», цілюща вода якої надає сили і здоров’я.

Готель Джерело має сучасну та зручну інфраструктуру, озелену та оздоблену до відпочинку територію.

На території готеля розташованій басейн із зоною відпочинку, який підійде як  для маленьких, так і для дорослих гостей. 

Для маленьких гостей в готелі є дитячій майданчик з гіркою, будиночками та гойдалками.

Персонал готелю налаштований на ввічливе та чуйне ставлення до гостей готелю. В готелі гармонійно поєднуються вишуканість архітектурної класики та вимоги сучасного комфорту.

Ціни на проживання 2020 рік. 

  травень червень, вересень липень, серпень  
Двомісний номер люкс з балконом (розміщення до двух осіб) 20 м.кв 700 грн. 1000 грн. 1300 грн. У вартість номеру включено сніданок на дві людини
Номер люкс з балконом (розміщення до чотирьох осіб) 35 м.кв. 900 грн. 1200 грн. 1500 грн. У вартість номеру включено сніданок на три людини
Номер люкс без балкона (розміщення до трьох осіб) 25 м.кв. 800 грн. 1100 грн. 1400 грн. У вартість номеру включено сніданок на дві людини
Двокімнатний номер люкс з балконом (розміщення до чотирьох осіб) 45 м.кв. 1000 грн. 1300 грн. 1600 грн. У вартість номеру включено сніданок на три людини
Мансардний номер студіо без балкона (розміщення до чотирьох осіб) 55 м.кв. 1000 грн. 1300 грн. 1600 грн. У вартість номеру включено сніданок на три людини
Стандартний номер без балкона (розміщення до чотирьох осіб) 35 м.кв. 600 грн. 900 грн. 1200 грн. У вартість номеру включено сніданок на три людини
Зменшений стандартний номер без балкона (розміщення до чотирьох осіб) 25 м.кв. 500 грн. 800 грн. 1100 грн. У вартість номеру включено сніданок на дві людини

 

Кухня

У вартість кожного номера входить континентальний сніданок на кількість осіб яка відповідає стандартному заселенню такого номеру.  

Гості готелю можуть замовити собі в їдальні комплексний обід, який складається із страв європейської та української кухні. Подача страв відбувається згідно комплексного тижневого меню. 

На вечерю кожен гість може замовити страву із тижневого вечернього меню, яка видається на винос у ланчбоксі.

  вартість грн.
Додатковий сніданок 70
Комплексний обід 100
Вечеря (ланчбокс із основною стравою) 80

За необхідності клієнтам із маленькими дітьми надається кухня для приготування їжі. В їдальні для маленьких відвідувачів передбачені дитячі стільці зі стільницями.

Кожен день, з 20 години вечора, наші кухарі готують на мангалі  різноманітні страви (шашлик із м’яса та риби, гриль з овочів та салати). Страви подаються в затишних вуличних альтанках. Замовлення страв на мангалі відбувається за додаткову оплату.

Протягом дня ви зможете в будь-який час замовити собі чашку ароматної кави.

Відпочинок

Неподалік  від готелю,  на відстані 1км  розташований парк атракціонів «Лунапарк», в якому знайдуться розваги, як для самих маленьких так і для дорослої людини.

У Дельфінарії «Оскар», що знаходиться в центрі селища Генічеська Гірка проходять цікаві  розважальні програми. Ці програми розраховані на самого вибагливого глядача. Також у цьому Дельфінарії Ви можете поплавати  з дельфінами. Відстань від готелю до Дельфінарію 3 км.

Також у Генічеській Гірці розташований великий і яскравий Аквапарк «Оазіс», від висоти атракціонів якого захоплює подих. Відстань від готелю 6 км.

Для поціновувачів екзотичної фауни, на Арабатській Стрільці існує Сафарі парк, який представлений багатьма видами тварин і птахів. В ньому, також існує контактний зоопарк для маленьких відвідувачів. Відстань від готелю 12 км.

Неподалік  від  готелю розташований майданчик прокату квадроциклів. На ньому ви можете орендувати цей екзотичний вид транспорту, чи здійснити груповий виїзд по мальовничим просторам Арабатської Стрілки. 

Відвідання заповідного острова Бірючій складається з подорожі на катері по морю, сафарі по заповіднику, відвідання старого маяка і відпочинку на мальовничих лагунах цього острову.

Дана прогулянка відбувається на комфортабельному катері і проходить по неймовірно мальовничим протокам  і лагунам Сиваша.

Наша адреса:

вул. Придорожна, 35, Генічеська Гірка, Херсонська область, Україна

Сайт — http://www.hotel-dzerelo.com.ua/

Додаткова інформація та бронювання номерів за телефонами:

+38 – 095-310-51-11
+38 – 097-113-68-61

E-mail: admin@hotel-dzerelo.com.ua

Добавить комментарий

  1. Админ автор

    Відпочивали в липні 2019. Хочеться подякувати усьому персоналу і Олексію. Відпочинок був справді чудовим. Їхали зі Львова більше 1000 км, переживали чи все справді так, як на сайті. На справді все ще навіть краще. Готель дуже затишний, номер брали стандарт на 4 ох осіб (нас було 2 дорослих і 2 дітей) 35м кв. Номер просторий, затишний, все необхідне було. Прибирали, міняли постіль, персонал уважний і дуже ввічливий. Кухня смачна, різноманітна, не жирна і не гостра, підходила і дорослим і дітям. До моря не дуже далеко, дорога не помітна, з дітьми до 10 хв пішки. Діти жодного разу не скаржилися, що далеко. Ми ходили через пансіонат Прибій, там завжди був чистий пляж. Водолікарня також потішила, особливо масажистка п. Оля. Зручно, що близько, можна ходити на процедури в будь який час. rnРекомендую цей готель не залежно від того, будете ходити ви у водолікарню чи ні. Він справді один з кращих у Генгірці.

    Ответить
  2. Админ автор

    Щойно повернулися додому і одразу хочеться написати відгук. Готель, дійсно, чудовий! Шикарний варіант для відпочинку з дітьми — простора, затишна, зелена територія закрита від сторонніх. Смачна кухня — страви звичні та дієтичні, діти зацінили уху та тефтелі і ще — булочки. Всюду ідеальна чистота, прибирання в номерах — через день. Номер дуже великий. Окремий плюс готелю — це його надійність, вночі трапилася злива з сильним вітром — за такими міцними стінами будь-яка непогода не страшна. rnГостинний, доброзичливий, вічливий персонал. Дякуємо Олексію та його команді за прекрасний відпочинок! До вас хочеться повернутися знову!

    Ответить
  3. Админ автор

    Отдыхали в мае-июне.Прекрасный оазис сделанный руками людей.Это есть лучшее что там создано.Глазу приятно смотреть.А жить удовольствие.Есть люди влюбленные в свое дело. Алексей и его команда — это люди, которые делают нашу жизнь хорошей, несут красоту о доброту людям. Спасибо всей команде и её руководителю. При возможности приедем еще не один раз.Приглашаем всех посетить и убедиться на собственном опыте. Так держать и не останавливаться на достигнутом. Вы лучшие.Пусть догоняют.rn

    Ответить