Вілла «Сафарі»

Вілла Сафарі, Вілла Сафарі Генічеська Гірка, відпочинок на Арабатській стрільці, Генгірка Арабатська стрілка, Генічеська Гірка Арабатска стрілка, житло для відпочинку Генгірка, Генгірка зняти житло для відпочинку

На відпочинок в приморське селище Генгорка, на Азовському морі (Арабатська стрілка), Вас запрошує вілла «Сафарі». Вілла «Сафарі» являє собою будинок нової споруди, виконане з екологічно чистих порід дерева.

       Гості вілли проживають в просторих номерах категорії «люкс» і «люкс +».

2-кімнатний номер «люкс»

(Шість номерів, площа номера 38 кв.м), він розрахований на проживання 4 осіб. В кожному номері: зручні меблі, холодильник, кондиціонер, телевізор, супутникове телебачення, посуд, санвузол, москітні сітки, євровікна, жалюзі.

2-кімнатний номер «люкс +»

(Чотири номери, площа номера 42 кв.м), він розрахований на проживання 4 осіб. В кожному номері: балкон, зручні меблі, холодильник, кондиціонер, телевізор, супутникове телебачення, посуд, санвузол, москітні сітки, євровікна, жалюзі.

       Подача гарячої та холодної води здійснюється цілодобово.

       Частота прибирання номерів і зміна постільної білизни здійснюється на вимогу гостей.

На віллі «Сафарі» для Вас передбачений широкий вибір послуг для відпочинку з комфортом:

— проживання в просторих номерах, категорії «люкс»;

— 3-разове якісне харчування (страви домашньої кухні);

— бар;

— альтанка для відпочинку на території;

— російська піч для приготування шашлику;

— автостоянка;

       У номерах до Ваших послуг: кондиціонери, телевізори, супутникове телебачення, WI-FI. Нові меблі, встановлені жалюзі, євровікна, москітні сітки.

       За додаткову плату відпочиваючим запропонують якісне харчування. Для Вас передбачений багатий вибір страв домашньої кухні.

       На затишній, озелененої території є альтанка для відпочинку, російська піч для приготування шашлику, для дітей обладнано дитячий майданчик.

Неподалік від вілли розташований магазин, ринок, аптечний кіоск. У літній період працюють дискотеки, кафе, бари, сувенірні лавки, луна-парк.Шірокій піщаний пляж знаходиться в 350 метрах від вілли.

Контактна інформація:

095-103-31-65

096-393-70-41

Адреса:

Україна, Херсонська область, Генічеський район

п.Геніческая Гірка (на Арабатській стрілці), вул. Азовська, 122, Вілла «САФАРІ»

e-mail: safarivilla2013@gmail.com

Добавить комментарий