Міні-пансіонат «Мультидом»

Мини-пансионат Мультидом, Стрелковое, Арабатская стрелка

Арабатська стрілка Стрілкове міні-пансіонат Мультидом

Приватний «Мультидом» розташований на узбережжі Арабатської Стрілки — довгої піщаної коси вздовж східній частині Криму.

 На відміну від мілководного затоки на початку Арабатської Стрілки, в районі села Стрілецьке море відкрите, тому відрізняється особливою чистотою, завжди тепле і ласкаве, вже на початку червня температура води досягає 23-25 ​​град., В розпал сезону до 27-28 град.

 До моря 400 м (5 хвилин ходьби), прохід до моря вільний, на обладнаний пляж сусіднього пансіонату або «дикий» пляж. Пляжі довгі і широкі, дно піщане, з плавним зниженням глибини (1,5-1,7м на відстані 20-30 м від берега).

 Є вся інфраструктура відпочинку (кафе, бари, атракціони, водні гірки, катання на «банані», парашуті-крило). Однак занадто нав’язливим сервісом район не перенасичений і особливо підходить для сімейного відпочинку з дітьми і людям, які віддають перевагу спокійному відпочинку.

 У великих просторих номерах — санвузол (душ, туалет, умивальник), вбудована шафа, нові меблі, телевізор, холодильник, вентилятор.

 Корпус 1-поверховий, кам’яний. Гаряча вода більшу частину доби (в денний час і до пізнього вечора). Є 2 кухні — для харчування в загальній їдальні і для самостійного приготування їжі.

 На великій території (0,5 га) — дитячий та спортивний майданчики (волейбол, баскетбол, міні-футбол на одному полі), силові снаряди, місця відпочинку, стоянка для автомобілів (без доп. Оплати).

 До послуг відпочиваючих настільний теніс, бадмінтон, м’ячі, дитячі ігри, невелика бібліотека, широкий вибір DVD-фільмів. Телевізор (супутникове TV) і DVD в загальній вітальні-їдальні. На всій території є інтернет (Wi-Fi).

• За бажанням відпочиваючих надається харчування за додаткову плату 200 грн. в день, 3-разове. Можливо 1 або 2х-разове харчування.

• Є можливість самостійного приготування їжі (кухня на території)

• Знижка 50% на додаткове ліжко (4-е місце). Діти до 5 років приймаються безкоштовно без надання місця.

• Можливий прийом дитячих, спортивних, студентських груп; безкоштовний прийом і сопровожд. на 20 чол.

 У 8 км від Стрілецького знаходиться водолікарня з унікальним термальним джерелом. Лікування широкого спектру захворювань, особливо органів опорно-рухового апарату.

 Можливі поїздки безпосередньо на озеро Сиваш і термальне джерело, екскурсії до Криму, заповідник Асканія-Нова.

 Заїзд поїздом через станцію Новоолексіївка. Тут зупиняються всі поїзди, що йдуть з Російського напрямки на Крим.

 За бажанням відпочиваючих організація трансферу легковим автомобілем.

 Розрахунковий час заїзду 12-00 годину, виїзду 9-00 годину. За заявкою клієнта за наявністю можливості розрахунковий час може бути змінено на інше, прив’язане до транспорту

 При заїзді своїм автотранспортом рух по трасі Харків-Сімферополь до Новоолексіївка, далі на Генічеськ і 30 км по Арабатській Стрілці до с. Стрілецьке. У селі за вказівниками на пансіонат «Сокіл» (1200 м по центральній вулиці і наліво до моря 400-500 м. Перед пансіонатом разом 3 покажчика: «Гренада», «Веселка», «Сокіл». Тут по вул. Береговий ще раз наліво 250 м). «Мультидом» розташований навпроти дитячого табору «Гренада».

Більш детальну інформацію та бронювання за телефонами:

(+38) — 098-052-24-46, Андрій Никандрович

(+38) — 097-886-77-24, Олена Василівна

******

Наша адреса:

Україна, Херсонська обл.,

Генічеський район, Арабатська стрілка

п. Стрілкове, вул. 50 років Перемоги, 68

Email: multidom@mksat.net

Добавить комментарий