База відпочинку «Таврія»

База відпочинку Таврія, Стрілкове база відпочинку Таврія, Стрілкове Таврія, Стрілкове відпочинок на базі відпопочинку, Арабатська стрілка база відпочинку Таврия, Арабатська стрілка пансіонати і бази відпочинку, відпочинок на Арабатській стрільці, Стрілкове Арабатська стрілка, відпочинок Стрілкове Арабатска стрілка, житло для відпочинку Стрілкове, Стрілкове зняти житло для відпочинку, Стрілкове відпочинок на Азовському морі, житло для відпочинку Стрілкове

База відпочинку «Таврія» розташована на піщаному березі теплого, живописного, відкритого Азовського моря, на Арабатській стрілці, в 30 км від м Генічеська. . Територія бази відпочинку «Таврія» розташовується в тіні розлогих верб, високих тополь, пухнастих чагарників. По всій території — зелені газони і квітники, з цього потрапивши сюди, Ви відчуєте тишу і спокій, яких не нейдет більше ніде. . Відстань від міської суєти, від перевантажених доріг і автотрас, додає особливого шарму відпочинку на Арабатці.

 Розміщення:

   У капітальних котеджах на 2 — 3 номери.

— Номери — люкс побудую. 2013р .: Однокімнатні 2-х, 3-х місні номери з усіма зручностями (туалет, душ, холодильник, телевізор, кондиціонер).

— Номери — люкс побудую. 2011 і 2012 рр .: 2-х, 3-х місні номери з кухнею і терасою, з усіма зручностями (туалет, душ, холодильник, телевізор, кондиціонер, м’які меблі, сейф, окрема тераса з шезлонгами).

— Номери — люкс двокімнатний: 2-х кімнатний тримісний номер з усіма зручностями (туалет, душ, холодильник, телевізор, кондиціонер, м’які меблі).

— Номери — люкс однокімнатний: Однокімнатні 2-х і 3-х місні номери з усіма зручностями (туалет, душ, холодильник, телевізор, кондиціонер).

— Номери — напівлюкс: 2-х, 3-х місні номери з усіма зручностями (туалет, душ, холодильник, телевізор, кондиціонер).

— Номери 1 категорії: Котеджі на 3 номери з верандою: 2-х, 3-х, 4-х місні номери. Умови на 3 номери: холодильник, два сан. вузла, душ з гарячою водою, телевізор. (Кондиціонер в номері)

— Номери 2 категорії: Котеджі на 3 номери з верандою: 2-х, 3-х, 4-х місні номери. Умови на 3 номери: холодильник, сан. вузол, умивальник.

— Номери 3 категорії: Корпус «Ялинка». Кімнати з окремим входом, 2-х, 3-х місні номери з вигодами (холодильник, туалет, умивальник).

— Номери 4 категорії: Корпус «Ялинка». Кімната з окремим входом, 2-х, 3-х місні номери. Умови: умивальник в номері, туалет — 50 м від корпусу.

Знижки для дітей до 10 років — 15%

  Ціни вказано станом на 01.02.2019 р

Ціни можуть змінюватися при збільшенні рівня інфляції

Харчування:

3-х разове в їдальні, обслуговування офіціантами.

Водопостачання:

 Холодна вода постійно.

 Інфраструктура:

 Кафе-бар, бар-дискотека, більярдна, водні атракціони, кіоски, медпункт, автостоянка, дитячі ігрові майданчики, екскурсії до Криму, заповідник Асканія — Нова.

Пляж: піщаний, власний.

Проїзд:

        Потягом Кримського напрямку до станції Новоолексіївка. Від ж / д станції Новоолексіївка на таксі або на маршрутному автобусі до п. Стрілецьке б / о «Таврія». Або до автовокзалу м Генічеська, далі на маршрутному таксі або автобусі до п. Стрілецьке (зупинка б / о «Таврія»).

       Забезпечується доставка з Новоолексіївка для організованих груп.

Додаткова інформація за телефоном:

+38 (05534) 3-64-13, 6-81-85

моб. +38 — 067-365-10-44

E-mail: tavriya66@ukr.net

*****

Добавить комментарий