Міні-пансіон «Лагуна»

Відпочинок на Арабатскій стрілці, Стрілкове

Комфортний сімейний відпочинок за доступними цінами. Запрошуємо Вас і Ваших друзів на Азовське море, приємно, з комфортом відпочити в новому міні-пансіоні «Лагуна», розташованому в сел. Стрілецьке, на косі Арабатська Стрілка, в 35 км. від м Генічеськ. Доброзичливі власники чекають на відпочинок бажаючих з усіх куточків України, Росії, Білорусі.

Розміщення: великі, просторі, світлі номери з новими дерев’яними меблями і пружинними матрацами на ліжках. У номері сан. вузол (в кахлі і цілодобовою подачею гарячої води), супутникове телебачення, холодильник, електрочайник. Кожен номер має свою криту, простору, тіньову терасу з меблями. Вода з артезіанської свердловини. На території безкоштовна автостоянка.

. Період роботи: з травня по вересень.
За бажанням відпочиваючих надається харчування:

          — 2-х разове — 180 грн .;
          — 3-х разове — 210 грн .;

Додаткові послуги:
— зустріч з ж.д. станції;
— трасфер на «Гаряче джерело».

     Інфраструктура: кафе, бари, торгові кіоски, кінотеатр, магазини, овочевий ринок, парк атракціонів, вузол зв’язку, банкомат на видаленні 300 — 600 м.

Пляж: найчистіше, загальнодоступний пляж теплого і чистого Азовського моря знаходиться в 5-7 хв. прогулянки. На пляжі велика кількість розваг і всіляких водних атракціонів і об’єктів торгівлі.

Доїхати до нас можна на будь-якому зручному Вам поїзді або електричці до станції Генічеськ.

 Контактні телефони:
067-635-07-02
050-269-05-58
Віта Вікторівна

098-124-02-35
099-288-65-19
Станіслав

(Для дзвінків з Росії і Білорусі спочатку набирається код 8-10-38, а потім номер телефону)

Добавить комментарий