Пансіонат «Dolce Vita» Арабатська стрілка Стрілкове

Відпочинок на Арабатській стрілці Стрілкове Пансіонат Dolce Vita

Запрошуємо відпочити на березі Азовського моря на Арабатській стрілці в п.Стрелковое.

Заезд- після 14.00

Виезд- до 12.00

Парковка — безкоштовно.

Інтернет — безкоштовно.

Бронювання номерів і Додаткова інформація за телефонами:

(+38) — 097-318-78-53, (+38) — 066-357-27-77

* * * * *

 Опис номерів:

Номер «Люкс» (3-х кімнатний, 8-ми місний)

Розташування на двох поверхах. На першому поверсі санвузол і душ. У кімнаті на першому поверсі є: кухонний стіл і кухонний гарнітур, двокамерний холодильник, диван-ліжко, шафа-раздевалка.На другому поверсі: 1-а кімната: шафа, кутовий диван, диван-ліжко, журнальний столик, кондиціонер, ліжко, приліжкова тумбочка, ТБ, шафа.

* * * * *

 Номер «Люкс» (3-х кімнатний, 6-ти місний)

Розташування на двох поверхах. На першому поверсі санвузол і душ. У кімнаті на першому поверсі є: кухонний стіл і кухонний гарнітур, двокамерний холодильник, диван-ліжко, шафа-раздевалка.На другому поверсі: шафа, диван, два крісла, журнальний столик, кондиціонер, ТВ.Во другій кімнаті: ліжко, приліжкові тумбочки , шафа.

* * * * *

 Номер «Напівлюкс» (2-х кімнатний 4-ох місний)

Розташування на двох поверхах. На першому поверсі санвузол і душ. У кімнаті на першому поверсі є: кухонний стіл і кухонний гарнітур, двокамерний холодильник, диван-ліжко, шафа-роздягальня. На другому поверсі — двоспальне ліжко, тумбочка, ТБ, комод для одягу, кондиціонер.

* * * * *

Номер «Стандарт» (2-х кімнатний 4-ох місний)

Розташування на двох поверхах. На першому поверсі санвузол і душ. У кімнаті на першому поверсі є: кухонний стіл і кухонний гарнітур, двокамерний холодильник, диван-ліжко, шафа-роздягальня. На другому поверсі — двоспальне ліжко, тумбочка, ТБ, вентилятор, комод для одягу.

* * * * *

Номер «Економ» (1 кімнатний, 2 місний)

Розташований на другому поверсі нової будівлі. В кімнаті є ліжко (або диван-ліжко), кухонний модуль, холодильник, шафа-роздягальня, стіл, кондиціонер, ТВ. Санвузол і душ знаходяться на поверсі.

* * * * *

Наша адреса:

Генічеський район, с. Стрілкове, вул. 50 років Перемоги, 4.

Наші телефони:

(+38) — 066-357-27-77

(+38) — 097-318-78-53

Добавить комментарий