«Будинок з посмішкою :)», Генічеськ

Відпочинок у Генічеську

Запрошуємо відпочити в Приватному домоволодінні

«Будинок з посмішкою :)»

Затишний, тихий, призначений в основному для сімейного відпочинку з дітьми, далеко від шуму і дискотек «Будинок з посмішкою :)» знаходиться в Генічеську, на самому березі Азовського моря, до якого потрібно тільки спуститися сходами буквально за 30 секунд, вийшовши з воріт будинки. Пляж комунальний, але зусиллями господарів територія пляжної зони, що примикає до «Дому з посмішкою», забирається два рази в день. За помірну плату на пляжі пропонуються послуги водних атракціонів.

«Будинок з посмішкою» розташований в безпосередній близькості від міської інфраструктури. У крокової доступності знаходяться кафе з можливістю комплексних обідів, Центральний ринок, на якому можна придбати фрукти, овочі, рибу, пляжні приналежності. У 7 хвилинах ходьби знаходиться цілодобово працює супермаркет «АТБ».

Територія «Будинку з посмішкою» закрита від сторонніх і має в своєму розпорядженні дитячої та спортивним майданчиками.

Номерний фонд представлений наступними категоріями номерів: однокімнатні комфортабельні номери, а також різноманітні двокімнатні номери «Люкс», які знаходяться в дво- і триповерхових капітальних будівлях з панорамним видом на море.

Кухня (для номерів без кухонь) з безперебійною подачею гарячої води, кухонними меблями, газовими плитками з витяжками, мікрохвильовою піччю, всім необхідним посудом. Там же знаходиться зал зі столиками і телевізором, де можна при бажанні посидіти великою компанією.

Однокімнатний комфортабельний номер 1-2-х місцевий, без кухні в номері, 2-й поверх, з панорамним видом на море.

У номері: окремий вхід з маленьким балконом, двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, тумбочка, шафа, обідній столик, навісний шафка для посуду, двокамерний холодильник, ел.чайник, повний санвузол з безперебійною подачею холодної і гарячої води, є фен. А також є кондиціонер (спліт-система), плазмовий телевізор із супутниковим ТБ, столик зі стільцями на балкончику.

изображения не найдены

Однокімнатні комфортабельні номери 2-3-місні, без кухні в номері, 2-й поверх, з панорамним видом на море.

Кожен номер представлений: окремим балконом, спальнею, невеликим коридором (з навісним шафкою для посуду, двокамерним холодильником, електрочайником), повним санвузлом з безперебійною подачею холодної і гарячої води, є фен.

Комплектація: двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, одно-двоспальний розкладний диван, тумбочки, шафа, журнальний столик, кондиціонер (спліт-система), плазмовий телевізор із супутниковим ТБ, стіл зі стільцями на терасі.

изображения не найдены

Однокімнатні комфортабельні номери 3-4-х місні з кухнею-передпокої, на 2-му поверсі з панорамним видом на море

Кожен номер представлений: окремим балконом, спальнею, кухнею-передпокої, повним санвузлом з безперебійною подачею холодної і гарячої води.

Комплектація: двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, двоспальний розкладний диван, односпальне софа, приліжкові тумбочки, необхідні нові меблі, стіл зі стільцями на терасі, весь необхідний посуд, кухонне приладдя, побутова техніка, включаючи фен, кондиціонер (спліт-система), плазмовий телевізор із супутниковим ТБ, двокамерний холодильник, ел.чайник, двухкомфорочная газова плита з газконтроль і витяжкою або однокомфорочная електрична піч.

Можливе розміщення 1 додаткового місця.

изображения не найдены

Однокімнатні комфортабельні номери 3-4-х місні з кухнею-передпокої, на 1-му поверсі без виду на море.

Кожен номер представлений: окремим балконом, спальнею, кухнею-передпокої, повним санвузлом з безперебійною подачею холодної і гарячої води.

Комплектація: двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, двоспальний розкладний диван, односпальне софа, приліжкові тумбочки, необхідні нові меблі, стіл зі стільцями на терасі, весь необхідний посуд, кухонне приладдя, побутова техніка, включаючи фен, кондиціонер (спліт-система), плазмовий телевізор із супутниковим ТБ, двокамерний холодильник, ел.чайник, двухкомфорочная газова плита з газконтроль і витяжкою.

Можливе розміщення 1 додаткового місця.

изображения не найдены

Однокімнатний «Люкс» 2 4-х місцевий з кухнею-передпокої і пральною машинкою, високий 1-й поверх, вид на море.

Номер представлений: окремим балконом, спальнею, кухнею-передпокої. повним санвузлом з безперебійною подачею холодної і гарячої води.

Комплектація: двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, двоспальний розкладний диван, тумбочки, меблева стінка, журнальний столик, стіл зі стільцями на терасі, весь необхідний посуд, кухонне приладдя, побутова техніка, включаючи фен, кондиціонер спліт-система), плазмовий телевізор із супутниковим ТВ, двокамерний холодильник, ел.чайник, двухкомфорочная газова плита і пральна машинка.

изображения не найдены

Двокімнатні номери «Люкс» 4-6-8 місцеві (2 окремі спальні для дорослих і 1-2 маленькі дитячі спальні), 3-й поверх, з двома балконами і панорамним видом на море. Можливе розміщення 2-х сімей з 2-4-ма дітьми.

Номери представлені: 2-ма окремими спальнями для дорослих і 1-2-ма маленькими спальнями для дітей (під скошеним дахом), кухнею-передпокої, повним санвузлом з безперебійною подачею холодної і гарячої води, є фен.

Комплектація: кожна з 2-х роздільних спалень для дорослих включає в себе двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, шафа, 2 крісла та журнальний столик, плазмовий телевізор із супутниковим ТБ, кондиціонер (спліт-система).

Спальні для дітей: по 2 односпальні розкладних софи, комп’ютерні столики.

Кухня-вітальня оснащена невеликою кухонної ніші з витяжкою, з усім необхідним посудом і кухонним приладдям, включаючи двокамерний холодильник, мікрохвильову піч, ел.чайник, двухкомфорочная електроплиту.

изображения не найдены

Двокімнатний номер «Люкс» 3-4-місний (2 окремі спальні), 2-й поверх, з великою терасою і панорамним видом на море.

Номер представлений: 2-ма окремими спальнями, кухнею-передпокої, повним санвузлом з безперебійною подачею холодної і гарячої води, є фен.

Комплектація: спальня для дорослих включає в себе двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, меблеву стінку, туалетний і журнальний столики, плазмовий телевізор із супутниковим ТБ, кондиціонер (спліт-система).

Спальня для дітей: односпальне ліжко, односпальне розкладне софа, плазмовий телевізор із супутниковим ТБ, комп’ютерний столик.

Кухня-вітальня оснащена кухонної ніші з витяжкою, з усім необхідним посудом і кухонним приладдям, включаючи двокамерний холодильник, ел.чайник, двухкомфорочная газову плиту з газконтроль і витяжкою.

изображения не найдены

Двокімнатний номер «Люкс Сімейний» 3-6-місний, 2 санвузли, 2-й поверх, з двома балконами і панорамним видом на море.

Номер представлений: спальнею, кухнею-вітальні, двома санвузлами з безперебійною подачею холодної і гарячої води.

Комплектація: кухня-гостіная- повноцінна кухонна стінка з усім необхідним посудом і кухонним приладдям, обідній стіл зі стільцями, побутова техніка, включаючи фен, кондиціонер (спліт-система), плазмовий телевізор із супутниковим ТБ, великий двокамерний холодильник, ел.чайник, двухкомфорочная газова плита з газконтроль, а також диван-малютка, односпальне софа і платтяна шафа. З кухні-вітальні розташований вхід в туалетну кімнату.

Спальня: двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, односпальний розкладний диван, тумбочки, журнальний і туалетний столики, стіл зі стільцями на терасі. З спальні розташований вхід в туалетну кімнату.

изображения не найдены

НАДАЄМО ТАКОЖ НАСТУПНІ ПОСЛУГИ:

1. Вологе прибирання номерів (через 2 дні), зміна постільної білизни — один раз в 5 днів
2. БЕЗКОШТОВНИЙ Wi-Fi на території
3. Безкоштовну парковку
4. Дитячу ігрову і спортивну площадку
5. Пральну машинку-автомат (за помірну плату)
6. Окремо обладнану кухню (мікрохвильова піч, газ. Плити, гаряча вода, весь необхідний посуд)
7. Мангали для приготування шашлику

РОЗРАХУНКОВИЙ ЧАС: ВИЇЗД — 12.00; ЗАЇЗД -14.00

Бронювання номерів за телефонами:

+38 — 050-018-35-80
+38 — 067-730-91-45
запитати Ірину

Добавить комментарий