«Зелена садиба» Щасливцево Арабатська стрілка

Відпочинок на Арабатській стрільці Щасливцеві Зелена садиба

«Зелена садиба» — Відмінна можливість відпочити від міської суєти і отримати повноцінний заряд вітамінних комплексів просто перебуваючи в цьому місці.

Ми доповнимо ваш відпочинок затишними номерами і просторою територією, яка наповнена сонячною енергією і приємною свіжістю.

До ваших послуг надаються номери економ класу і номера люкс класу.

До зручностей економ класу: кухня, спальні місця, а також гарячий душ і санвузол на території.

До зручностей люкс класу: кухня, спальні місця, душ і санвузол в номері.

Якщо ваш вибір — Арабатська стрілка, значить вам до душі не тільки відпочити, а й поєднати приємне з корисним. Так як в околицях ви знайдете не тільки море задоволення і приємних вражень, а й корисні для себе процедури, такі як: відвідування гарячого джерела, солоного озера, а так само, ви зможете відчути на собі всі властивості лікувальних грязей.

Вартість проживання в номерах:

— червень — від 200 і до 1000 грн.

— липень — від 250 і до 1200 грн. в залежності від номера.

 

Додатково: ви можете проживати на території з харчуванням (обід і вечеря), вартість 150 грн. / Чол.

Трансфер: від станції прибуття і до нашої території (на вимогу і попереднім записом) вас зустріне Таксі (послуга за додаткову плату). Такий же трансфер ви можете замовити на зворотний шлях, а також на відвідування лікувальних процедур.

Як дістатися до нас: дістатися на Арабатську стрілку можна поїздом до станції «Новоолексіївка» або «Генічеськ» (ст.Геніческ знаходиться ближче). Якщо це Новоолексіївка: Автобуси їздять з 5.30 до 18.45, з інтервалом руху 20-60 хвилин. Деякі автобуси доїжджають до Щасливцеве. В основному — до Генічеська (варто не забувати, що ваш шлях ще не закінчений) Якщо автобус їде лише до Генічеська — виходьте на зупинці «Поворот на стрілку». Далі зупиняєте автобус або попутний транспорт, який йде на стрілку, вартість — від 15 до 20 грн з людини, в залежності від дальності поїздки. Ваш пункт призначення — «Щасливцево», адреса: с.Счастлівцево, вулиця Гагаріна 77/7. Ваша кінцева зупинка буде навпаки заправки, залишається лише перейти дорогу і попрямувати до першого будинку відразу за заправкою (або ж перший поворот перед заправкою, будинок праворуч).

 

Бронювання номерів та додаткова інформація за телефоном:

093-916-49-73, Ельвіра

093-916-49-49, Сергій

Добавить комментарий