Готельний комплекс «Райський сад» Генічеська Гірка Арабатська стрілка

Відпочинок на Арабатській стрілці Генічеська Гірка

Готельний комплекс «Райський сад» — це ідеальні умови для відпочинку і оздоровлення сімей з дітьми будь-якого віку, а також проведення корпоративних свят, тренінгів, семінарів, конференцій, урочистих вечорів, весіль, ювілеїв, будь-якого сімейного свята.
Розташування: готельний комплекс розташований на березі моря (ПЕРША лінія) в самому центрі сел. Генічеська Гірка в 10 км. від м Генічеськ. У двоповерхових корпусах вас чекають 85 номерів підвищеної комфортності — однокімнатні «Стандарт», двокімнатні «Люкс» і «Люкс VIP». Якісне харчування у власному ресторані «Ноїв Ковчег», кваліфікований персонал, власний пляж, доглянута територія з власним фруктовим садом і упорядкованими клумбами, безпосередня близькість об’єктів інфраструктури і розваг.

Період роботи: з квітня по жовтень.

Розрахунковий час: час і графік заїздів вільний.

Розміщення в номерах наступних категорій:

VIP: двокімнатні, 2/4-х місні номери, кожен з індивідуальним дизайном. У номері, двоспальне або два односпальні ліжка KS, приліжкові тумбочки, диван, крісло, журнальний столик, туалетний столик, платтяна шафа, стільці, холодильник, телевізор (ЖК, супутникове TV), кондиціонер, високошвидкісний інтернет, сейф, вихід на балкон. На балконі набір літніх меблів. Санвузол — унітаз, умивальник, ванна, біде, фен.

ЛЮКС: двокімнатні, 2/4-х місні номери. У номері, двоспальне або два односпальні ліжка KS, диван, приліжкові тумбочки, журнальний столик, платтяна шафа, стільці, холодильник, телевізор (ЖК, супутникове TV), кондиціонер, інтернет, сейф, в номерах другого поверху вихід на балкон. На балконі набір літніх меблів. Санвузол — унітаз, умивальник, ванна, фен.

СТАНДАРТ: однокімнатний 2-х місцевий номер з усіма зручностями. У номері двоспальне або два односпальні ліжка KS, приліжкові тумбочки, журнальний столик, платтяна шафа, стілець, холодильник, телевізор (ЖК, супутникове TV), інтернет, кондиціонер, сейф. Санвузол — унітаз, умивальник, ванна, фен.

Водопостачання: Холодна гаряча вода цілодобово, власна субартезіантская свердловина.

Харчування: у власному ресторані «Ноїв Ковчег», розташованому на території готельного комплексу. Вартість входить в проживання або для вибрали відпочинок без щоденного харчування — згідно меню.

Для Всіх відпочиваючих в готельному комплексі «Райський сад» пропонується харчування на вибір: Комплексне від 80 грн / добу і «шведський стіл», що входить у вартість проживання в номері відповідно до обраного тарифу. Для маленьких гостей — спеціалізоване дитяче меню (вартість харчування — від 50 грн.).

Можливість проведення весіль, ювілеїв, банкетів, корпоративних вечірок.

Пляж: власний піщаний (дрібна черепашка), з тіньовими навісами, водними атракціонами, об’єктами торгівлі та розваг. Для відпочиваючих в комплексі — шезлонги безкоштовно. Щоденне прибирання пляжу.

Інфраструктура: на території бар-ресторан, автостоянка, дитячий ігровий майданчик. Поруч розташовані торгові кіоски, кінотеатри, «Дельфінарій», парк розваг «Лунапарк», магазини — в центрі селища і на сусідніх базах (від 200 м.). Сиваські бруду і водолікарня «Гарячо джерело» — 2500 метрів.

Екскурсійне обслуговування: Асканія-Нова. Генічеськ — Арабатська стрілка.

Знижки на розміщення: Діти до 5 років без місця — безкоштовно. Діти від 5 до 10 років знижка 20%. Діти старше 10 років на загальних підставах.

Контактні дані:

Херсонська область, Генічеський район, селище Генгорка, вул. Набережна, 36

e-mail: inforaysad-hotel@mail.ru

Бронювання номерів та додаткова інформація за телефоном:

(+38) — 050-023-43-33

(+38) — 067-964-93-33

Добавить комментарий