База відпочинку «БРИГАНТИНА», Щасливцеве, Арабатська стрілка

Відпочинок на Арабатській стрільці Щасливцеві База відпочинку БРИГАНТИНА

Один з кращих способів відпочити і оздоровитися — це Азовське море. Тепла морська вода, цілюще повітря, піщані пляжі зроблять Ваш сімейний відпочинок незабутнім і приголомшливим.

Саме Б / Про «Бригантина» пропонує і гарантує Вам незабутній відпочинок на першій лінії азовського моря. Озеленена, з власним пляжем, база відпочинку Бригантина створить комфортний і приємний відпочинок.

 У 10-ти хвилинах ходьби від бази знаходяться лікувальні грязі. До лікувального гарячого джерела 1 кілометр і в 1 км знаходяться солоні озера. Генічеськ — 15 км.

 

Розташування:
База відпочинку знаходиться в екологічно чистій зоні Херсонської області Генічеському районі с. Щасливцеве. База відпочинку «Бригантина» розташована на першій лінії теплого, відкритого Азовського моря, на Арабатській стрілці, в 15 км від м Генічеськ.

 

Інфраструктура:
Власний пляж обладнаний тіньовими навісами і душовими кабінками. Відпочиваючим надаються шезлонги.
На території бази розташовані дитячий ігровий майданчик, спортивний майданчик для ігрових видів спорту, столи для настільного тенісу, мангали для шашлику.
Для відпочиваючих відкрито магазин з різноманітним асортиментом продуктів і охолоджувальних напоїв. Працює літній майданчик.
Цілодобово працює медпункт.

Є автостоянка. Вечорами проводяться дискотеки, організовується культурна програма. Проводиться організація екскурсійного обслуговування.

Солоне озеро на Арабатській стрілці має сильну концентрацію солі. На озеро приїжджає багато людей з проблемами опорно-рухового апарату (з паличками, переломами, на інвалідних візках і т.д.). Позитивно впливає купання в озері на нервову систему, кістки, шкіру. Якщо купуватися в ньому 5-10 днів по 15-20 хвилин — наш організм буде нам благодарен.На озері можна не тільки оздоровитися, а й розважитися. Відпочиваючі можуть покататися на «драконах», «лебедів» та інших водних атракціонах. Відомими лікувальними властивостями володіє і ропа — сольовий розчин лиманів і морських озер, розташованих по всій косі. Щорічно у води надходить близько 12 мільйонів тонн солей, що містять сполуки брому, натрію, магнію, інших цінних мінералів.

Арабатська стрілка — саме унікальне місце з високою концентрацією природних якостей, що сприяють вашому оздоровленню!

Гаряче джерело на Арабатській стрілці — прекрасна можливість оздоровитися.

Гаряче джерело знаходиться за селом Щасливцеве приблизно в півтора кілометрах від БО «Бригантина» і ДУОО «Приморський», в сторону с. Стрілецьке. Офіційно називається свердловина №25, глибина свердловини приблизно 1600 метрів. Виявили це джерело абсолютно випадково. На цьому місці йшло будівництво. Несподівано із землі пішла гаряча вода. Її відправили на експертизу. Виявилося — мінеральна і лікувальна.
Встановлено, що прийом ванн має протизапальну, знеболюючу, спазмолітичну дію, покращуючи мікроциркуляцію на капілярному рівні, тим самим прискорюючи процеси відновлення пошкоджених тканин, нормалізує стан периферичної та вегетативної нервової системи. Наявність у воді брому дає хороший результат в лікуванні вегето-судинної дистонії, астенічних і неврозоподібних станів. Хороші результати спостерігаються у хворих на псоріаз.

 

Розміщення:
Розміщення на базі відпочинку задовольнить потреби будь-якого рівня, в тому числі і бюджетного відпочинку.
На території бази розташоване 54 будиночків і 2-а корпуси.
Всього на базі одночасно може розміститися до 460 чоловік.
Розміщення в будиночках можливо в тримісних номерах зі зручностями на території бази. Розміщення в корпусах можливо в 2-х, 3-х, 4-х місних номерах з наявністю всіх зручностей (душ, туалет). У всіх номерах є ліжка з ортопедичними матрацами, холодильник. Номери Люкс забезпечать Вам комфортний відпочинок, в номері телевізор, холодильник, кондиціонер. Душ, туалет.

 

Харчування:
У своїй комфортабельній їдальні на 460 місць, колектив професіоналів, організовує повноцінне 3-х разове харчування, яке пройшло сертифікацію і відповідає всім нормам СЕС. Обслуговування відпочиваючих в залах їдальні проводиться офіціантами.

 

Період роботи: з червня по вересень.

 

Адреса: 75580, Україна, Херсонська обл.,

Генічеський р-н., С. Щасливцеве, вул. Набережна, 17.

 

Контактні телефони:

098-161-61-00

098-161-60-11

098-161-61-01

Добавить комментарий