Arabatskaya yönde Turizm. Eylül.

Отдых на Арабатской стрелке в сентябре, отдых на Азовском море 2014

2014 ok Arabatskaya kalmak — Yakında biz diyoruz yaz rekreasyon sezon olacak . Neden «yakında » olduğunu ? Yaz tatil sezonuplanlama aşamasından ziyade onun hazırlanması , veya , yanadeniz ile başlar çünkü . BizNoel tatilinden hemen sonra başlarkışın bir plan bir tatil .

Gerisi önceden planlamak gerekir iken bir tatil beldesi , daha sonra tespit edilebilir eğer . dinlenme zamanı
tatilinizinsüresine bağlıdır . Yeni yıl önce hazırlanan bir tatil programı . Bu yüzden güvenle söyleyebilirim — Arabatskaya üzerine yaz tatil sezonu ok 2014 çoktan başladı .

Mayıs — Haziran başlarında , Haziran- Temmuz-Ağustos , geç Ağustos-Eylül (hava daha fazla ) : AzakDenizi’nde sezon yaz tatiliizleyen dönemlerde ayrılabilir .

Ağustos — Eylül sonu — Özellikleson dönemde vurgulamak istiyorum . Sizin için bu sefer uygun değildir — öğrenmek ve Eylül ayında okulda ihtiyaç çocuklarınız varsa . Ama sınırı yoksa — Ben şiddetle denemenizi tavsiye ederiz .

Bu dönemde ,deniz neredeyse yüzme Eylül ayı ortasına kadar devam eder , hala çok sıcak. Tabii ki,hava farklı , ama ortalama durumu bahsediyorum . Aşırı her zaman vardır .

İkincisi, sıcak değil . EğerTemmuz ısı taşımak değilseniz , o zaman senin Eylül ayıdır .

Ve Arabatsky srelka ve Eylül ayında AzakDenizi Ağustos ayında olduğu gibiaynıdır . Plajlarda sadece çok sıcak ve çok az değil insanlar. Burada ucuz meyve ve yerel olarak üretilen sebze bolluğu ekleyebilirsiniz . Ve daha düşük bir fiyata.

Başka bir kesin bir artı — en çok tatil köyleri ve Arabatskaya yönde localar , hem de bu dönemdeözel sektör onların hizmetlerine önemli indirimler sağlar . Ve yatılı ve rekreasyon merkezlerinde ücretsiz yerlerinseçimi çok geniştir .

Birçok tatilcilerin bir Arabatskaya yönü olarak ve Henichesk yılında , Eylül ayında bir yaz tatili için özellikle onu seçin. Deneyin , ben onu seviyorsunuz .

Отдых на Арабатской стрелке в сентябре, отдых на Азовском море 2014 Отдых на Арабатской стрелке в сентябре, отдых на Азовском море 2014 Отдых на Арабатской стрелке в сентябре, отдых на Азовском море 2014

Добавить комментарий