Genichesk Azak Denizi. Shoal.

Ebb — ilginç bir olay gözlenir sakinleri ve ziyaretçiler Genichesk deniz sonbahar olduğunu. Veyahalk dedikleri gibi — melyaki deniz . Bu olgularsonbaharda çoğunlukla görülmektedir . Azakaçık denizekıyıdansu sürücüler rüzgar esiyor . Melyaki görünür . Su , çok uzaktakıyıdan 20-30 ( ve daha fazla ) metre taşıyabilirsiniz .

Düşük gelgit sırasında ,sabah erken balıkçılar tarafından gezme melyakam vekum balığı ararlar . Balıksu bırakmak için zaman var vekum kendini gömer yok . İşte onlar melyakam gidip sığırı elleri toplamak . Böylebalıkçılar , ve böylece onların balıkçılık bulunuyor .

Ancak, sadece çok ,kumöküz zaryvshegosya görmek için . Amahalk keskin göz . Denize gelmek için erken , ana ve balığı toplamaya başlamak içinilk . Özellikle hırslı bir el feneri yanıp sönen ,karanlıkta daha fazla toplamaya başlar .

Temelde çok değil , sığırı elleri toplamak arayabilirsiniz , yakalamak . Eğer şanslıysanız — kızartmak için yeterli zaman , ya dahalk demek — » zharehu kadar yeter . » Eğer değilse , o zaman bir gerekçe sesler — » kedi yeter . » Biz bir şekilde melyakam üzerindeki uzun yürüyüş haklı gerekir .

Ebb zaman beklenmedik olur . Ve sadece deneyimli balıkçılaryönünü verüzgarın gücünü belirlemek — tükenip ya da olmaz . Onlar biledoğruluğunu doğrulamak içinbankaya gitmek gerekmez . Doğal olarak , onlar ilkdeniz gelir ve her zaman onlardaniyi yakalamak .

Süre gelgit küçük, hiçbir fazla 10-15 saat. Sabah melyaki varsa ,akşam zavallı kalıntıları kalır veertesi gündeniz onun koltuğuna dönecektir .

Bu tür olaylar olmaz Arabatskaya üzerinde ok . Deniz Henichesk daha derin olduğu için . Bu anlaşılabilir bir durumdur — ince Utlyuksky haliç — Arabatskaya üzerine Azak Denizi , Henichesk ok .

Fenomen imkansız şimdiden öngörüyoruz . Bu yılın herhangi bir zamanında olur , ama çoğunluklasonbaharda oluşur olabilir . Bu olay sık sık bir, sezon başına en fazla iki kez değil .

Tatilcilerin Henichesk ve Arabatskaya yönü benzer bir fenomen karşılaşırsanız hemen hemen hiç. Gelgityaz aylarında , ama çok , çok nadiren de olsa . Yaz birçok turist süreklidenizde yüzmek Fakat ,kıyıyabalık uygun değildir . Yaz ve melyaki görünür , steers bile onları toplu değil .

отдых в Геническе на Азовском море, отлив, меляки, отдых на Арабатской стрелке 2014 отдых в Геническе на Азовском море, отлив, меляки, отдых на Арабатской стрелке 2014 отдых в Геническе на Азовском море, отлив, меляки, отдых на Арабатской стрелке 2014

Добавить комментарий