Arabatsky ok, Küçük Schastlivtsevo, Gengorka ve Henichesk.

Отдых на Азовском море на Арабатской стрелке, в Стрелковом, в Счастливцево, в Генгорке, Генической Горке, в Геническе, на детском пляже

Arabatskaya yönde hiç olanlar için bu isimleri anlamak için sık sık oldukça zordur . Kelime Arabatskaya yön uymuyor için » değildi » rağmen. Daha güvenli olacak » ok Arabatskaya dinlenmek yok» . Bu sayıtren istasyonuna Novoalekseevka gelenotobüse getirdiği gibi tatilcilerin içerir , veistasyona geri alınır dinlenmesonunda .
Onun emeklilik ve sahil yanında hiçbir şey gördüm . Ama onlar için, bizcoğrafyayı genişletmek olacaktır .

Her şeyAzak Denizi , Arabatskaya yönde kalmak , açık — bu bir dinlenme için buraya gelmek yerine, elbette önemlidir . Amacoğrafya içine küçük bir gezi zarar vermez . Ve bizbölgenindoğal harita ile başlar .

Demiryolu ile gelirseniz , o zaman coğrafyaköyü ile başlar . Novoalekseevka . Onun ana cazibe -tren istasyonu . Aksine, varlığını . Başka nasıl okları Arabatskaya almak istiyorsunuz ? En yakın tren istasyonları — Melitopol ( kuzey yönü , 100 km ) , Djankoi ( güney , 70 km , oKırım ) olduğunu.

Novoalekseevka kar , hangi mi? Henichesk — öncelik ve jeolistesinde yanında. Şehir Henichesk . Aksine,kasaba. Nüfus 25.000 — 27.000 sakinleri. Ancaktatil beldesi . AzakDenizikıyısında yer alır. Daha doğrusu -Haliç Utlyukskogo kıyısında ( yine de, AzakDenizi parçasıdır ) .Арабатская стрелка, Стрелковое, Счастливцево, Генгорка, Геническ, Новоалексеевка, ж/д вокзал, отдых на Азовском море Bir tatil Henichesk kalabilirler .

Henichesk bu Arabatsky ok değildir. Genellikle Arabatsky ok dar ve uzun örgü olduğunu. Bu Kırım’da Henichesk başlar ve biter . Ya da tam tersi . Arabatsky ok ( tabiibir yandan ) AzakDenizi sağlam bir bankadır. Bir Gengorka , Schastlivtsevo ve Küçük bu örgününtopraklarında yerleşim olduğunu. Onlar yanı sıra Henichesk — spa ,Azak Denizi üzerinde geri kalanı için Repose tatil hizmetleri üzerinde duruldu. Kıyı boyuncaşehirler arasında Arabatskaya oklar konuk evleri ve zâviye bir sayıda olmasına rağmen.

( Genichesk tarafından ) Arabatskaya oklarıilk yerleşme — Gengorka . Genichesky Gorka -ortak kısaltma ,tam adıdır. Ama bu bile , resmi belgelerde , kullanılan hemen hemen hiç . 7-8 km Genichesk . Peki başka nemedeniyet hissedebilirsiniz . Mağazalar , kafeler , barlar ve hatta bir ATM , vb çok sayıda Temiz kumlu kıyı ,deniz Genichesk kadar sığ değil , ama çok derin Çekim gibi .

Sonraki yerleşim — Schastlivtsevo . Genichesk iradesinden 15 kilometre. Hemen medeniyetten uzak hissettim . Deniz ( Azak Denizi) daha derin , temiz plaj, alışveriş daha az , (şu anda) hiçbir atm . Ideal bir seçenek — yemek ile bir tatil (yani , yemekler oda fiyatına dahil ) eğer .

Ve , ( bizim taraftan ) Arabatskaya yönündeson kasaba — Küçük . Uzak nokta . Ve tümözellikleri bu çıkıyor. Barış , doğa , barış ve huzur istiyorum — daha da arkasında Tüfek dinlenme gidin ve . Ancak bazı yaratık konforeksikliği hakkında şikayet etmeyin . Doğa , budoğasıdır. Yaniseçim sizin veyaniteliği veya medeniyettir . Ama gördüğünüz gibi , mümkün veorta seçenektir. Tür tandem Henichesk çare — Arabatsky ok denizde eğlence seçenekleri sunar

Добавить комментарий