Kışın Azak Denizi. Kış fotoğraflar.

Азовское море, Геническ, Арабатская стрелка, Генгорка, Стрелковое, Счастливцево, зимнее море, отдых на море

Arabatsky Schastlivtsevo , Küçük , Henichesk , plaj tatil , plaj ok , yüzme , bronzlaşma , ısı — hatta kelime Azak sıcaklık , ısı , nazik Deniz hayran kalacaksınız . Kışın Azak Denizi , ya da kış Arabatskybuz Henichesk çocuk plaj ok — şeykelimesi hayal gücü ile aynı fikirde değilim . Bu yıl boyunca Arabatskaya yönde o yaz görünüyor .

Ancak , yaz yapraklar , sonbahar geliyor . Sonbahar ve kış , işin garibi , ancak hala ziyaretler ve Arabat Genichesky ok ve plajlar sonra . Bu parçaların kış çok soğuk olduğunu söyleyemeyiz . Yeni yılınyerel sakinleri biri için sıfır sıcaklık sürpriz değil . Yeni yağmur — bizim hava , böylece genichane söylüyorlar . Denizi her sene donmaz .

Bu parçalarınortalama kış yumuşak olarak kabul edilir . Ortalama sıcaklığı nadiren eksi az -5-7 derecenin altına düşer . Ama bu bir ortalama . Sıcaklığı eksi 10-15 veya daha fazla düştüğünde dönemleri vardır . Pek sık değil. Bir ay, hayır daha — Bu tür dönemler , nadiren iki ya da üç hafta , kısadır. Eğer hala çok soğuk bu güney kenarları boyunca , daha fazla vedenizden güçlü bir rüzgar eklerseniz .

Bu süre boyunca , deniz donar ve buz balık başlar. Ama bu yıldeniz mutlaka donuyor ( ya da » olacak» demek gibi ) imkansız olduğunu tahmin ediyoruz. Yerel halk » olma . » ,Denize her yıl alışmış Bazen bir soğuk dönem buz sadece ince bir kabuk ile kaplı deniz yönetir o kadar kısa olduğunu vebütün alan değildir .

Henichesk ve Arabatskaya aynı yöne hava . Ne de herhangi bir sıcaklık farkları . Amadeniz hesabına -fark önemlidir. HenicheskHaliç Utlyukskogo kıyısında duruyor ise o Arabatsky doğrudan AzakDenizi kıyısında ok . Ve sıcaklık vedaha uzun süre soğuk düşürmek için Azov deniz dondurmak amacıyla .

Önemli bir roldondurucu rüzgardadeniz ile oynadı. Sıcaklığı çok düşük değil Özellikle. (Kayıt için — deniz suyu eksi 4 donma başlar . )Denizdenrüzgardeniz çabuk donuyor . Buzkıyıdan onun » büyüme» başlar . Denizden rüzgar . Eksi -5 altında sıcaklığı. Bölgesi altında Shalma ( su ve buz karışımı) doldurulmuş . O yavaş yavaş katı buz dönüşüyor , donmaya başlar . Yani daha fazla ve dahakıyıdan donuyor . Amarüzgarkıyıya batıdan esti — ve uzakkıyılarından tüm Shalma rastruschy buz sonları vedenize taşır . Ve hepsi yeniden başlar . Rüzgar (kıyıdan ) batı ise biz her zaman , hatırlamak gerekir — kategorik tehlikeli yıllar geçer . Hatta sağlam buz ayırır vedenizde alır .

( Çekim yılında , Schastlivtsevo yılında Gengorka içinde ) Arabatskaya saat yönünde dinlenme kim ve Henichesk yaz vedeniz dinlenmek isteyenler için başka bir şey değildir — bu resimleri . Kışın deniz Resimleri . Ben o yaz sıcak ve havasız burada , ve kışın inanamıyorum — buz blokları .

Азовское море, Геническ, Арабатская стрелка, Генгорка, Стрелковое, Счастливцево, зимнее море, отдых на море Азовское море, Геническ, Арабатская стрелка, Генгорка, Стрелковое, Счастливцево, зимнее море, отдых на море Азовское море, Геническ, Арабатская стрелка, Генгорка, Стрелковое, Счастливцево, зимнее море, отдых на море Азовское море, Геническ, Арабатская стрелка, Генгорка, Стрелковое, Счастливцево, зимнее море, отдых на море Азовское море, Геническ, Арабатская стрелка, Генгорка, Стрелковое, Счастливцево, зимнее море, отдых на море

Добавить комментарий