Nerede dinlenmeye — Arabatskaya yönünde veya Henichesk mi?Ne fark eder ki?

Где лучше отдыхать в Геническе или на Арабатской стрелке, лучший отдых на Азовском море, лучший берег на Арабатской стрелке, жилье для отдыха в Геническе

Nerede daha iyi dinlenmek , ya da Henichesk Arabatskaya yön için ? Bu soruAzak Denizi üzerinde kalan ilgilenenler içiniyi en popüler sorular arasında yer alıyor . Gerçekten ilginç bir soru ve basit bir cevabı olduğunu. Oysa bize mümkün olduğunca doğru cevap çalışalım .

— Ben zaten bu soruyu 100 kez sordu. Vetelefonla ve bizzat . Kesin bir cevap belirtildiği gibi . Her yerde kendi artıları ve eksileri vardır . Biz coğrafi için bizim inceleme başlar. Novoalekseevka , tren istasyonu — biz ilk tanıştığımız olmasıdır . Bu sayılmaz . Hiçbir deniz , sadece w / tren istasyonu bulunmaktadır . Sonraki — Henichesk .

Где лучше отдыхать в Геническе или на Арабатской стрелке, лучший отдых на Азовском море, лучший берег на Арабатской стрелке, жилье для отдыха в Геническе

— İşte Genichesk ile başlar . Birincisi, şehir Henichesk . Tabii ki , küçük, çok küçük , amaşehir. Ve dinlenmek
Henichesközel sektörde ağırlıklı ( % 99 ) . Tabii ki, bazı özel sektör mini otel , mini tatilboyutuna (kelime » inşaat » dan ) üzgün , ve bu otellerboyutuna kadar bazı yerlerde . Ama her durumda ,şehirde kalmak . Denize yakın olsa , küçük olsun, ama yine de bir şehir .

-Faydaları Of — konaklamakentin altyapı ( birçok kafeler, barlar , kantinler , restoranlar , marketler, mağazalar , banka , postane , hastane , polis , park ve rekreasyon , vb ) , konaklama ve yemekfiyatı ( yüzde 10-30 ürünleri, sebze ve meyveler için Arabatskaya yönde daha düşük . fiyatları) nedeniyle demerkezi pazarlarda ve toptancılar biraz daha düşüktür , isteğe bağlı geziler (Kırım , Askaniya Nova ) çok sayıda .

— Arabatskaya yönde daha deniz ve kıyı kötü — Az belki biridir . Düşük kalite vedeniz derinkıyıya yakın değil . Böylece tümsahilde bir çocuk -kelimenintam anlamıyla » pervasız » . Sadece onları sığ bir deniz olduğu için daha güvenlidir , küçük çocuklar hakkında unutmayın .

Азовское море, Геническ, Арабатская стрелка, Генгорка, Стрелковое, Счастливцево, теплое и ласковое море, отдых на море

— Şimdi Arabatsky ok . Doğal olarak ,aynı , artı veya eksi , tam tersi . Ben tekrarlamak istemiyorum , ama ( onlar Novoalekseevka Henichesk ve ) demiryolu ofislerinedezavantajları mesafe ekleyebilir , ve bankalar da sadece Henichesk vardır . Eğer ihtiyacınız varsa — Henichesk gidin ve yarım gün harcamak zorunda . Ama — doğa , deniz , hava — tüm doğal .

— Tabii ki ,sadece avantaj ya da dezavantajları yoktur . Isteklerinize bağlı olarak , doğal olarak sadece seçin .

Добавить комментарий